CORONA / COVID 19

Angående Corona situationen:
Tillsammans kan vi hjälpas åt att begränsa smittan. Här på vår hemsida, på Facebook och Instagram, uppdaterar vi kontinuerligt våra rutiner och hur vi hanterar smittspridningen.
Med anledning av COVID-19 har vi tillfälligt ändrade rutiner då vi måste begränsa antalet besökare som kommer in på Djurdoktorn. Vi vill hålla oss friska så vi kan fortsätta ha verksamheten öppen och ta hand om era djur. Vi vill även att ni ska känna er trygga när ni kommer hit med era djur.
Så här ser våra rutiner ut:

  1. Kom bara in EN människa per djur. Eventuella medföljare måste vänta utanför.
  2. För dig som kommer på en bokad tid måste vi genomföra besöket på avstånd från dig som djurägare. Det innebär att vi kan komma att be dig att gå ut vid blodprovstagning och olika behandlingar för att minska avståndet mellan oss. Det känns konstigt, men det är så det är just nu.
  3. Vi undviker att använda väntrummet. Endast EN kund åt gången i väntrummet.
  4. Vi ber att enbart EN person går in i receptionen i samband med ankomstanmälan och betalning. Håll då ett avstånd till våra receptionister.
  5. Efter anmälan får ni vänta i ett undersökningsrum alternativt i bilen eller utomhus.
  6. Vi ber er att desinficera era händer vid ankomst och innan ni betalar i kortapparaten. Vi är extra noga med hygienen och desinficerar alla tagytor mellan kunderna.
  7. Om du har symtom på sjukdom, sitter i hemkarantän eller har rest i ett högriskområde – så får du inte komma in på Djurdoktorn utan meddela oss och be en vän komma in med djuret istället.
  8. Är du riskgrupp eller orolig för smitta  så kontakta oss för alternativa lösningar. Vi kan t.ex. ta in djuret och ni väntar utanför och betalningen sker med Swish.
  9. Tillfälligt stopp för drop-in! Nu gäller tidsbokning även för vaccinationer. Med andra ord krävs tidsbokning för ALL djursjukvård.
  10. Vi bjuder våra kunder på munskydd. Vänligen ta på ett munskydd när ni mkommer in. De finns precis innanför ytterdörren.